Càstig excessiu per al Borges

En el debut d'Eufemio García a la banqueta, els de les Garrigues es van avançar però van acabar caient contra el Rapitenca || L'empat després del descans i l'expulsió de Joel van marcar el partit

Un jugador del Borges intenta regatejar dos defenses de l’equip rival ahir durant el partit.GERARD HOYAS

El Borges va caure derrotat en l’estrena d’Eufemio García com a nou entrenador de l’equip de les Garrigues amb un Rapitenca que va ser bastant superior en un partit amb molt fred, vent i pocs aficionats al Ramon Espasa. El matx va començar amb domini i ocasions per als visitants que, ja al minut 18, van tenir la primera ocasió de gol, desbaratada per Purroy després d’un bon xut de Samper. Només tres minuts després, el Rapitenca va tenir una altra oportunitat, que va acabar en gol, però l’àrbitre el va anul·lar per falta prèvia i els jugadors visitants van protestar molt la decisió del col·legiat.El Borges va respondre i ho va fer amb una bona combinació de la davantera, que va servir per avançar-se, al minut 25, amb una diana obra de Joel (1-0).

Els del Montsià van poder haver igualat el marcador poc després, quan Oribe va armar un gran tret que va tocar a la part exterior del pal de la porteria de Purroy i va sortir fora.

L’encontre se’n va anar al descans amb victòria local, però tot just començar la segona part, Oribe va aprofitar un mal rebuig de Purroy per empatar (1-1).Aviat el va seguir el segon gol visitant, obra d’Omar al minut 53 (1-2). El Rapitenca manava a l’electrònic i al camp, fet al qual es va sumar l’expulsió de Joel al minut 56, per doble groga, que deixava el Borges amb un menys.

Amb mitja hora al davant, el Rapitenca va controlar el partit i va generar ocasions, amb Purroy com a gran protagonista, al realitzar dos grans parades a trets de Pachu i Joan. Al minut 89, Rovira va posar l’1-3 al lluminós i, al cap de només un minut, Oribe va repetir, de penal, per anotar el quart (1-4).

El Rapitenca va ser molt rival per a un Borges en hores baixes que haurà de canviar molt per sortir de la situació en la qual es troba a la taula, amb 8 punts punts, igualat amb el Tàrrega, amb qui s’enfrontarà la pròxima jornada.

“El resultat ha estat massa voluminós”

Després del primer duel com a entrenador del Borges, Eufemio García va declarar que “el resultat ha estat massa voluminós pel que s’ha vist”. Va afegir que “després d’una molt bona primera meitat per la nostra part, el gol en contra després del descans, i també l’expulsió, han marcat molt el nostre partit”. “Mentalment està costant. Quan ens marquen un gol costa aixecar-nos”, va reflexionar Eufemio. Amb tot, es va mostrar optimista amb les opcions del Borges i va dir que “és molt important puntuar” al derbi amb el Tàrrega del cap de setmana.