Triomf balsàmic del Borges

Eufemio García obté, contra el Valls, el primer triomf a la banqueta dels de les Garrigues || L'equip lleidatà frena la ratxa de set partits sense guanyar

Joel Guitart, autor del primer gol local, pressiona un rival.

Joel Guitart, autor del primer gol local, pressiona un rival.REÑÉ

El Borges va obtenir ahir el primer triomf amb Eufemio García a la banqueta, que va representar el seu primer en Lliga en les últimes set jornades. I ho va aconseguir davant la UE Valls, en el retorn com a visitant de Manel Cazorla, on va ser casa seua durant tres temporades. L’extècnic va tenir una gran recepció per part de la grada local, inclosa una pancarta de benvinguda.

El partit, des de l’inici, va transcórrer amb un lleu domini visitant, però amb molt joc al centre del camp i amb poques arribades a les dos àrees. Així, ambdós equips van aprofitar la primera ocasió que van trobar porta per obrir el marcador. Primer va ser Joel, que va fer pujar l’1-0 en el minut 33, a l’inventar-se una gran volea des de fora de l’àrea que va entrar en paràbola a la porteria d’Alfonso.

Però només dos minuts després, quan la grada encara celebrava el gol, el Valls va aprofitar un rebuig de Xammar perquè Martínez igualés el marcador (1-1).Sense més perill es va arribar al descans i a la segona meitat el guió va ser similar: poques arribades a l’àrea, però amb un àrbitre molt benèvol amb la duresa del Valls, que va acabar provocant les lesions d’Eloi i Montoy.Abans de retirar-se per lesió, Montoy va aconseguir el gol de la victòria, aprofitant, en el minut 66, una gran jugada de Joel i Simó (2-1).El Valls només es va atansar amb perill a l’àrea local amb una rematada de Miró al lateral de la xarxa i amb un xut de Guillem que Xammar va aconseguir blocar. Les dos tímides ocasions no van servir per restar cap punt al Borges, que va obtenir una victòria que els dona oxigen per afrontar el seu partit contra el Vista Alegre, amb la intenció d’escalar llocs a la taula.