El Cervera cau amb un Organyà més efectiu

El Cervera va començar millor però va acabar acusant la inferioritat per expulsió al segon temps.LAIA PEDRÓS

L’Organyà es va emportar els tres punts en un partit en el qual els locals van començar millor. Amb el pas dels minuts l’Organyà va millorar i es va avançar amb el gol de Pérez en un bon tret des de fora de l’àrea abans del descans (0-1). A la segona part, el Cervera va sortir a canviar el signe del matx, però l’expulsió de Boleda al 58 el va afectar. Els visitants van saber aprofitar l’ocasió i en el 73 Ferreira va ampliar l’avantatge de l’Organyà (0-2). El Cervera, fins i tot en inferioritat numèrica, va mirar de reposar-se, però l’Organyà va saber defensar sense patiments la renda. Amb el duel ja encarant la recta final, Guerrero va firmar el definitiu 0-3.