Tres punts d'or del Tàrrega a Martorell

Els jugadors del Tàrrega celebren el seu important triomf al vestidor després del partit.

El Tàrrega va aconseguir una important victòria a domicili davant del Martorell, un rival directe en la lluita per la permanència (0-2). L’equip blaugrana, que va controlar el partit des de l’inici fins al final, va superar també l’average particular amb el seu rival, que en cas d’empat final afavorirà el Tàrrega. Els de Lluís Milà van mostrar les seues intencions d’emportar-se la victòria des del principi.

Amb un futbol intens, pressionant el rival amb un joc intuïtiu, perseverant i de qualitat. Així, en el minut 32, Burgos va ser objecte d’un penal que va transformar Ramón (0-1). Set minuts després Farré va marcar el segon (0-2), al culminar una gran jugada de Burgos, que deixava sense reacció un Martorell que veia com un ben posicionat Tàrrega es mostrava superior i arribava al descans amb clar avantatge.

Ja a la segona part, el Tàrrega, que va fer debutar la seua recent incorporació, el brasiler Luan Alfonso, va defensar amb encert l’avantatge obtingut. D’altra banda, el davanter Maikel Molina ha estat expulsat de l’equip per la junta a petició de Lluís Milà.