L'Alpicat guanya l'Arenys i es jugarà avui el títol contra el Vilafranca

Els lleidatans van vèncer amb gols a la contra

Els jugadors de l’Alpicat lluiten una pilota ahir durant el partit.

Els jugadors de l’Alpicat lluiten una pilota ahir durant el partit.MARTA RAMON

L’Alpicat va superar ahir el seu primer obstacle per poder emportar-se la Copa Princesa amb un gran triomf contra l’Arenys (4-5) a les semifinals. Els lleidatans es jugaran avui (16.05) el títol contra el Vilafranca, l’equip amfitrió, que va vèncer ahir el Mataró (5-4) en l’altra semifinal. El conjunt de Xavi Roy va saber portar la iniciativa d’un partit poc vistós, en què els dos equips van patir atacant en estàtic i que es va decidir amb gols al contraatac.

Els lleidatans es van avançar molt aviat, amb un gol de Raúl Fernández (0-1), i Miquel Serret va posar el 0-2 amb el qual el partit se’n va anar al descans, en el minut 12.Tot just començar el segon temps, Joan Ramon Serret va aprofitar un contraatac per posar el 0-3, però l’Alpicat va veure com l’arma dels contraatacs se’ls girava en contra, quan l’Arenys va marcar tres gols per igualar el matx al 30 (3-3). L’empat va durar poc, ja que, al minut 33, Zilken va posar el 3-4 i, deu minuts després, Ballesteros va ampliar l’avantatge (3-5), els dos amb dos gols a la contra. L’Arenys va maquillar l’electrònic (4-5), però l’Alpicat s’enfrontarà avui al Vilafranca a la final.

Els barcelonins són l’últim equip que ha vençut els lleidatans, en el duel de lliga del mes de gener jugat a Vilafranca (3-1).“Ha sigut un partit estrany, ningú no ha jugat gaire bé”, va declarar el tècnic lleidatà Xavi Roy. “Estem en bona dinàmica i això fa que ens emportem partits d’aquest tipus”, va afegir.