HOQUEI COPA PRINCESA

El títol esquiva l'Alpicat

L'equip lleidatà va encaixar un 3-0 a la primera part que va estar a prop d'igualar en els últims minuts || Xavi Roy va veure la roja i serà sancionat per a la Lliga

Raúl Fernández, d’esquena, en una acció de la final d’ahir amb el Vilafranca.

Raúl Fernández, d’esquena, en una acció de la final d’ahir amb el Vilafranca.MARTA RAMON

L’Alpicat es va quedar ahir sense títol al perdre la final de la Copa Princesa contra el Vilafranca per 3-4, en un partit que se li va complicar a la primera meitat, que va acabar amb 3-0 per als barcelonins, que jugaven a casa. Als lleidatans els va perjudicar també un arbitratge molt casolà que també pagarà a la Lliga ja que el tècnic, Xavi Roy, va ser expulsat, la qual cosa li suposarà una sanció que hauran de complir a la Lliga. L’Alpicat, que es va guanyar la plaça per a la final al derrotar de forma brillant l’Arenys a la semifinal de dissabte (4-5), va topar ahir amb un Vilafranca que jugava a casa i que va deixar el partit encarrilat a la primera part, que va finalitzar 3-0, amb dos gols de Manu Necchi i un altre de Xavier Aragonès.

A la segona meitat, l’Alpicat va tancar el Vilafranca a la seua parcel·la, però no va poder marcar fins al final i a prop va estar d’aconseguir la igualada. Ballestero i Zilken van posar el 2-3 en tot just dos minuts, quan el duel acabava, però Aragonès va marcar de nou per al Vilafranca, que es va endur el triomf 3-4.

Xavi Roy: “L’arbitratge ha estat escandalós, totalment casolà”

El tècnic de l’Alpicat, Xavi Roy, es mostrava indignat amb l’arbitratge, del qual va dir que “ha estat escandalós tota l’estona.

Han estat molt casolans”, lamentava, queixant-se que un dels col·legiats “m’ha donat una empenta amb les dos mans”. Va afegir que “la bola aturada ha estat decisiva, ells n’han encertat dos a la primera part i nosaltres n’hem fallat tres. A la segona meitat els hem tancat però quan ens hem posat 2-3, a l’acció següent han tornat a marcar”.