El Lleida gairebé certifica la permanència després de guanyar a Ejea (0-1)

El Lleida Esportiu ha fet aquesta tarda un gran pas per certificar la permanència en la Segunda RFEF en guanyar per la mínima (0-1) en el camp del cuer, un Ejea que ja estava descendit matemàticament. El partit ha tingut dos cares. En la primera meitat, l’equip entrenat per Gabri ha tingut el control del joc, malgrat que els locals han tingut una ocasió tot just començar. Tanmateix, el domini lleidatà no ha donat els seus fruits fins l’última jugada abans del descans, quan el del planter Joel Febas, que de nou ha estat el millor de l’equip, ha marcat el que seria el gol de la victòria. En la segona part, l’Ejea, malgrat que no es jugava res més que donar la cara davant de la seua afició, ha fet un pas endavant, però el porter del Lleida, Ramon Vila, ha evitat el pitjor i d’aquesta manera l’equip ha sumat tres punts vitals per a gairebé garantir la salvació i mantenir opcions de lluitar pel play off d’ascens a falta de quatre partits per al final de Lliga. La nota trista del partit ha tingut lloc a la grada, on un seguidor del Lleida ha caigut des de certa altura i ha patit una triple fractura de tíbia i peroné.