Victòria vital de l'AEM davant de l'Atlético B (2-0)

L’AEM ha aconseguit aquest migdia una victòria vital en el seu camp del Recasens davant de l’Atlético B (2-0) que li permet mantenir intactes les seues aspiracions d’acabar entre els cinc primers de la Segona Divisió femenina, als llocs que donen la permanència directa en aquesta categoria arran de la reestructuració que pateix la pròxima temporada, sense necessitat d’haver de disputar un partit contra un equip de l’altre grup. L’equip de Lleida ha dominat tot el partit i en la primera meitat ja ha tingut més d’una ocasió per avançar-se al marcador, encara que Mireya, la portera local, ha evitat en el minut 9 que l’Atlético B es posés per davant amb una gran parada. En la segona part, Pixu, que tornava a l’equip després de superar una lesió, ha entrat al terreny de joc en substitució d’Alexandra Taberner, i el seu olfacte de gol ha estat determinant. Així, en el minut 62 ha marcat l’1-0 i en el 67 ha deixant sentenciat el partit anotant el 2-0 a passi de Natàlia. L’AEM encara ha tingut oportunitats per ampliar el seu avantatge, però el marcador s’ha mantingut inalterable fins el final del partit, amb el que torna al camí de la victòria després de dos doloroses derrotes.