HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana, sense liderat

Derrota de les lleidatanes davant del Liceo després d'un mal inici de partit || Les del Pla d'Urgell disputaran la semifinal de play-off amb el Palau de Plegamans

Foto d’arxiu del partit d’anada contra el Liceo.

El Vila-sana va perdre ahir el liderat en l’última jornada de la fase regular de l’OK Lliga femenina al perdre davant del Liceo (6-5), rival que també va eliminar el conjunt lleidatà en els quarts de la Copa de la Reina, en un partit on el Vila-sana no va tenir un bon inici. Les lleidatanes, que arribaven al duel amb els deures ja fets, es van veure sorpreses per un gol en el primer minut del partit del Liceo, sisè classificat a la Lliga. Malgrat que Victoria Porta va poder fer l’empat (1-1), l’equip local no va cedir i al cap d’un minut va anotar el seu segon gol (2-1) per posar-se al davant.

Les del Pla d’Urgell, que estaven cometent clars errors, van provocar un penal i Adriana Soto ho va aprofitar per agafar distància en el marcador (3-1), resultat amb què va acabar la primera part. A la segona, el Vila-sana va saber reposar-se i va plantar cara al rival, aconseguint dos gols en tres minuts per posar l’empat (3-3). El duel es va igualar i els dos equips van tenir l’oportunitat d’emportar-se el partit, però el Liceo va tenir més encert i no va donar opció al Vila-sana.

Amb aquesta derrota, el conjunt de Lluís Rodero acaba la Lliga regular en segona posició, darrere del Gijón, i disputarà la semifinal de play-off pel títol contra el tercer classificat, el bicampió d’Europa Palau de Plegamans. Un rival que segons Rodero és el “més complicat”.