El domini del Balaguer no va ser suficient

Isaac, l’autor del gol del Balaguer, mira de superar un defensor rival.

Isaac, l’autor del gol del Balaguer, mira de superar un defensor rival.JOAN BOVÉ

El Balaguer va jugar un bon partit i va dominar el seu rival, però amb tot això no n’hi va haver prou per aconseguir alguna cosa positiva davant de la Guineueta (1-2), amb la qual cosa continua sense conèixer la victòria. Els visitants es van mostrar molt efectius davant de la porteria d’Alfred i en les seues dos úniques arribades, primer Anouar en el minut 2 i nou minuts més tard el seu company Joshua, van encertar en les rematades per col·locar el 0-2 al marcador. El Balaguer es va recompondre i va passar a dominar el joc i a manar en la possessió de la bimba.

Per la seua part, la Guineueta va endarrerir les línies per mantenir la renda i va establir una fèrria defensa amb jugadors molt alts que van mostrar a més molt ofici en les tasques defensives. En el minut 20, un gol de Betriu per al Balaguer va retallar la diferència i va donar ànims als locals per continuar atacant a la recerca de l’empat. Sense més ocasions a la primera part es va arribar al descans amb el resultat d’1-2.A la segona meitat, el Balaguer va sortir decidit a equilibrar el marcador però la bona defensa visitant tallava una i una altra vegada els intents locals.

La millor oportunitat dels homes de Jordi Gassó la va tenir Isaac en el minut 79, però el seu tret va ser desviat a córner pel porter visitant, Yan Carlos. D’allà fins al final el partit es va fer molt llarg amb els visitants defensant la porteria, renunciant completament a l’atac i esperant el xiulet final del col·legiat i perdent tot el temps que van poder en les moltes faltes i faltetes que es van assenyalar, demorant per tots els mitjans la continuïtat en el joc. El matx va finalitzar i els visitants es van endur els tres punts en joc.

El Balaguer continua sense conèixer la victòria després de tres jornades. Ocupa el lloc 14, igualat a punts amb el Tàrrega i el Sant Maure, i visitarà la setmana vinent el Mollerussa.