HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

L'Alpicat cedeix amb el líder

Va arribar a remuntar un 3-1 a la segona part, però va sucumbir davant de l'encert dels madrilenys || El partit no es va resoldre fins als últims segons

Pol Besolí va marcar un dels gols de l’Alpicat.

El Lleidanet Alpicat va tornar amb les mans buides del seu desplaçament a la pista del Rivas madrileny, el líder invicte del grup Sud de l’OK Lliga Plata que va fer honor a la seua posició. Els lleidatans van començar marcant i van remuntar un 3-1 advers a la segona meitat, però van acabar cedint davant de l’encert local (6-3), en un duel que no es va resoldre fins als últims segons i el marcador final del qual va ser excessiu càstig per als de Jordi Expósito. El matx va ser un estira-i-arronsa constant des de l’inici, amb els dos equips abocats a l’atac.

Sergio Martín va enviar una bola al pal als tres minuts i Miquel Serret va respondre amb un tret que el porter local va repel·lir amb el casc. Castañer va tornar a ser providencial per al Rivas al salvar el gol en dos accions del mateix Serret i Besolí, jugador aquest últim que provocaria en el minut 18 el penal que ell mateix transformaria per fer pujar el 0-1. Però el Rivas va reaccionar ràpid.

Va empatar el 19 de falta directa, per l’exclusió de Mataix, i va situar el 2-1 a dos minuts del descans, si bé l’Alpicat va tenir ocasions per restablir les taules. Als cinc minuts de la represa va arribar el 3-1, però el quadre lleidatà no es va ensorrar i va aconseguir empatar amb gols de Vázquez, a passada de Mataix, i d’aquest últim al desviar un tret de Miquel Serret. Aquests dos mateixos jugadors van gaudir de dos clares ocasions més per posar-se en avantatge, però no van encertar.

El Rivas va tornar a agafar el control i Scarso, amb tres grans parades, va evitar que els locals tornessin a avançar-se. Però res va poder fer davant d’un tret de Cañadillas que situava el 4-3 a set minuts del final. Expósito se la va jugar sense porter per atacar amb superioritat i va estar a prop de l’empat, però l’Alpicat va cometre la desena falta que va permetre a Llobet situar el 5-3 que ja sentenciava el duel, que va tancar el mateix jugador al contraatac.