La selecció espanyola de Luis Enrique apallissa Costa Rica (7-0)

Gavi celebra el gol

L'Espanya de Luis Enrique apallissa Costa Rica (7-0)Adam Davy / PA Wire / dpa

Espanya va golejar, per 7-0, la selecció de Costa Rica en el primer partit d’ambdues seleccions al grup E del Mundial de futbol de Qatar 2022, disputat a l’estadi Al Thumama de Doha. Dani Olmo, en una sensacional jugada personal, picant la pilota per sobre d’Oscar Duarte abans de culminar, va obrir el marcador en l’onzè minut; Marco Asensio, amb un tret de rosca, va ampliar l’avantatge dels de Luis Enrique el 21; i Fernando Torres, de penal, deu minuts després, va col·locar el 3-0 amb el qual es va arribar al descans.

Torres va repetir gol en el 54 i Gavi va col·locar el 5-0 en el 74. Carlos Soler, en el 90, i Morata, en el 92, van arrodonir el marcador, deixant-lo en el definitiu 7-0 per a l’equip que dirigeix Luis Enrique, que va suposar alhora la victòria més àmplia d’Espanya en un Mundial; i la derrota més severa en aquest torneig encaixada per Costa Rica.