HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Empat polèmic del Vila-sana

El Fraga arranca un punt gràcies a una falta directa a 30 segons per al final del partit || Quatre blaves a les lleidatanes, que es van avançar en el primer minut gràcies a un gol de Silva

Luchi Agudo protesta a l'àrbitre mentre les jugadores del Fraga celebren el gol de l'empat.SANTI IGLESIAS

El Vila-sana no va poder passar de l’empat (1-1) a la pista del Fraga, en un partit tens que va acabar decidint una falta directa a 30 segons del final. Una infracció de Victòria Porta al centre de la pista va ser sancionada per Quim Navales amb una targeta blava i Payá no va fallar davant de Sandra Coelho. Les lleidatanes, que s’havien avançat en el primer minut gràcies a un gol de Silva, van protestar l’acció fins i tot una vegada acabat el partit, mentre l’àrbitre era esbroncat pel centenar d’aficionats del Vila-sana que van assistir al partit

Victòria Porta, en dos ocasions, i Dai Silva van enviar la bola al pal i no van aconseguir sentenciar

Va ser un cop dur per a les del Pla, que havien dominat però que no van saber sentenciar.

Però el Fraga també va merèixer l’empat per insistència. Durant la primera meitat va tenir diverses oportunitats, especialment amb dos faltes directes que van errar Adri Gutiérrez i Vinyet Flix, que també va llançar una bola al pal. Victòria Porta tampoc no va tenir sort i va estavellar l’esfèric al travesser.Va tornar a topar amb el pal en el primer minut de la segona meitat, en la qual el Vila-sana va optar per possessions més llargues.

El Fraga va desaprofitar la tercera blava a les lleidatanes i Adri Gutiérrez va tornar a trobar-se amb una gran Coelho. I Silva també va estavellar la bola al pal. Tot feia indicar que el duel acabaria amb l’únic gol de Silva en els primers compassos, fins que va arribar la jugada polèmica.

En la quarta ocasió, Teresa Payá no va fallar i va batre la porteria lleidatana per mantenir el Fraga imbatut a la seua pista.

“L’àrbitre ens ha privat de sumar dos punts més”

Lluís Rodero, tècnic del Vila-sana, va manifestar després del partit que “no entenc les quatre blaves, l’última al final, amb una bola que teníem nosaltres en atac i que els ha donat la directa amb la qual han empatat. Hem atacat tot el partit i elles s’han quedat amb nou faltes i a nosaltres ens han xiulat quatre blaves.

L’àrbitre s’ha carregat el partit, s’ha volgut sumar a la festa i ens ha privat de dos punts més. D’altra banda, també hi ha hagut un gol que no ens han donat i hem pagat un arbitratge que no ha estat a l’altura del que era el partit. És una mica trist”, va afegir l’entrenador lleidatà.

Victòria Porta lamenta una de les ocasions desaprofitades.