BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

La salvació, més a prop

El CB Lleida trenca una ratxa de dos derrotes per sumar la novena victòria del curs || Va deixar escapar una renda de 15 punts però es va refer a l'últim quart

Iris Tribó intenta una entrada a cistella pressionada per una rival.

Iris Tribó intenta una entrada a cistella pressionada per una rival.JAVI ENJUANES

L’Elite Sport CB Lleida té una mica més a prop l’objectiu de la permanència a la Lliga Femenina 2 gràcies a la soferta victòria d’ahir davant de la UE Mataró per 70-64, la novena en el que va de temporada. Amb Magalí Vilches molt encertada en atac, l’Elite Sport CB Lleida va manar amb claredat durant el primer període. L’argentina va firmar set punts, inclòs un triple, que van permetre a les lleidatanes tancar el quart amb set punts a dalt (23-16), el seu màxim avantatge fins a aquell moment.

El bon joc local va tenir continuïtat en el segon acte, dominat de principi a fi per les d’Albert Puig, que van arribar a manar per 15 punts superat l’equador del període (37-22), gràcies a vuit punts de Cristina Peña. Les lleidatanes van arribar al descans dominant per vuit (41-33), però el partit va donar un tomb en el tercer assalt. Un parcial de sortida de 0-13 va situar el Mataró amb cinc punts de renda (41-46).

Vilches, amb un triple, va trencar la sequera, però les barcelonines aconseguirien tancar el quart en avantatge (53-57). En l’acte decisiu, les lleidatanes van saber patir. Amb empat a 64 i 4 minuts per jugar-se, els nervis van fer acte de presència i ambdós equips van estar gairebé dos minuts sense anotar.

Abril Rexach va trencar la dinàmica des del tir lliure i després va anotar una cistella per situar el 68-64 a dos minuts per a la conclusió. El tècnic barceloní va demanar temps, però el seu equip ja no va aixecar el cap i Maria Cerqueda va posar la sentència amb el 70-64 definitiu faltant només 21 segons.