Bàsquet

Victòria de play-off de l'ICG Força Lleida a Càceres (64-84)

Els lleidatans han guanyat a Càceres (64-84) en un partit que han trencat al tercer quart i s'asseguren virtualment els play-offs d'ascens | Bons minuts de Faye en un partit excel·lent de l'equip en defensa.

Rafa Villar, en el seu debut al Barris Nord al partit de la primera volta.

Rafa Villar, en el seu debut al Barris Nord al partit de la primera volta.Javi Enjuanes

El Força Lleida s'ha imposat per 64-84 en un partit a Càceres on des de l'inici del partit els lleidatans ha començat endollats amb un parcial de 3-8, tot i això, el Càceres ha igualat de nou el joc i el marcador amb un 10-12. Un primer quart que ha passat molt de pressa, sense temps mort i amb molts atacs per part dels dos equips. La igualtat ha continuat fins al 15-16 final i durant el segon quart on ha continuat la tònica del primer. Un quart carregat de faltes per part dels dos conjunts on només s'anotava des del tir lliure, fet que provocava que cap equip se situés amb un avantatge superior als 4 punts. Finalment, amb un triple sobre la botzina d'Urtasun els lleidatans han situat el 41-44 definitiu.

A la tornada de vestuaris el Força Lleida ha fet una declaració d'intencions des de l'inici amb un parcial de 0-5 que deixava el 41-49, a partir de llavors el partit s'ha decantat pels lleidatans que gràcies a un seguit de bones defenses han mantingut la distància al marcador. Un Lobo endollat de tres, sota la direcció de joc de Juani i l'experiència d'Urtasun, a més d'un bon partit de González, ajudaven als de Gerard Encuentra a trobar bones opcions de tir en atac. El tercer quart ha acabat amb un 52-61. Un parcial de 2-11 al començar l'últim quart ha acabat de decidir el partit amb unes bones accions de Faye, que fins ara no tenia molt protagonisme a l'equip, han ajudat a augmentar la diferència fins a la màxima i resultat final de 64-84.

Els lleidatans es classifiquen virtualment pels play-offs i ara buscaran el factor pista, el primer pas serà al Barris Nord contra el segon classificat, el Palència, divendres a les 21.00h del vespre.