El Vila-sana fa història i es classifica per la final de la Champions

El Vila-sana ha eliminat al Benfica (3-2), amfitrió de la Final Four, per col·locar-se a les portes del seu primer títol, que es disputarà contra el Gijón. El conjunt del Pla d'Urgell, en el seu debut a la màxima competició europea, ha decidit un partit vibrant amb un gol de Dai Silva a 36 segons pel final.

El Vila-sana fa història i es classifica per la final de la ChampionsJC MONGE

El partit ha començat amb un ritme molt alt i ocasions pels dos equips, però sense trobar encert de cara a porteria fins que, al minut 9, Luchi Agudo ha avançat en el marcador a les de Lluís Rodero (1-0).

Tanmateix, l'avantatge ha durat molt poc pel Vila-sana, ja que l'equip portugués, ha capgirat el marcador en menys d'un minut i s'ha posat 1-2 amb un doblet de la seva capitana Marlene Sousa.

El Benfica ha enviat dos tirs al pal que podrien haver suposat el 1-3 contra un Vila-sana que ha acabat el primer temps amb inferioritat per la targeta blava a Julieta Fernández.

Sandra Coelho ha esdevingut providencial per les del Pla d'Urgell, aturant la falta directa a poc del descans i també en els primers minuts de la segona part, on el Benfica dominava.

Tot i això, el Vila-sana ha fet un cop d'efecte anotant l'empat a dos, novament obra de Luchi Agudo, al minut 35. A partir d'allí, el domini ha estat altern i els dos equips han errat accions de bola aturada.

El Benfica ha fallat una falta directa després d'una targeta blava a Vale Fernández, que ha deixat novament en inferioritat al Vila-sana. Tot i la situació, les lleidatanes han forçat un penal, que no ha pogut convertir Dai Silva.

Tot i l'error, l'argentina ha acabat sent decisiva, ja que quan quedaven 36 segons ha anotat el gol de la victòria per les de Lluís Rodero. El Benfica ha arriscat amb la portera jugadora i el Vila-sana ha tingut l'opció de fet el 4-2 amb una falta directa, que no ha estat necessària per a que el club del Pla d'Urgell hagi aconseguit una fita històrica i demà lluiti pel primer títol de la seva història, ni més ni menys que en la màxima competició continental.

Demà, a les 14:00h, en directe a SEGRE.com, la gran final contra el Gijon!