FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa exerceix de líder i goleja l'Alpicat

Goleja l'Alpicat en el derbi, suma la tercera victòria consecutiva i segueix amb pas ferm cap a l'ascens || Adrià, amb dos genialitats en cinc minuts, decanta el partit a la segona meitat

Alfa condueix la pilota per a l’Alpicat mentre Genís Soldevila intenta intervenir en la jugada.ALBERT FERNÁNDEZ

El Mollerussa segueix amb pas ferm cap a l’ascens al golejar (0-3) l’Alpicat, que ahir només va poder plantar cara al líder a la primera meitat. Dos genialitats d’Adrià Fernández en cinc minuts van decantar un derbi que va sentenciar Jofre amb el tercer gol en els instants finals. Els locals, que continuen immersos en la lluita per la permanència, van plantejar un matx defensiu i van mantenir la porteria a zero a la primera part.

El Mollerussa no va estar còmode i amb prou feines va plantejar problemes davant de la meta defensada per Pau. L’Alpicat va gaudir de les millors oportunitats al contraatac i va estar a prop d’avançar-se en el marcador en el tram final de la primera meitat. Xavi Gomà va disposar d’un tret creuat que va sortir fregant el travesser.

En els segons 45 minuts, l’Alpicat va mantenir el guió, però el Mollerussa va trobar el gol que necessitava. En el minut 64, Adrià Fernández va guanyar l’esquena a la defensa i, escapant-se de dos contraris, va llançar la pilota al costat contrari a la sortida de Pau. Cinc minuts després va arribar el 0-2, després que Adrià executés a la perfecció un llançament de falta que va fer emmudir el Municipal.

Al rebre el segon gol, l’Alpicat va intentar recompondre’s i anar a buscar el partit, però mai va tenir opcions. Va deixar espais en defensa i el Mollerussa ho va aprofitar per sentenciar a 7 minuts del final. Jofre, que havia entrat a la segona meitat per Genís, va marcar el definitiu 0-3, amb el qual els del Pla van plasmar la seua superioritat sobre la gespa.

El conjunt de Jordi Cortés va sumar la tercera victòria consecutiva i augmenta a 7 punts el marge sobre el Rubí, que juga avui (17.00) a Tàrrega, i Atlètic Lleida. Tenint en compte que resten quatre partits per finalitzar la Lliga, l’ascens és cada vegada més a prop. L’Alpicat segueix cuer del grup, acumulant quatre encontres sense conèixer la victòria.