L'Ivars d'Urgell remunta i suma tres punts d'or

La pugna pel control de la pilota va ser una constant durant tot l’encontre.

La pugna pel control de la pilota va ser una constant durant tot l’encontre.JOAN GÓMEZ

A l’Ivars li va resultar molt profitós l’exili a Fondarella, a causa de la renovació de la gespa al seu terreny habitual de joc, ja que va aconseguir una gran victòria amb remuntada inclosa. Després d’un primer temps sense gols, el Solsona es va avançar en el marcador gràcies a un rigorós penal transformat per Bensaga en el minut 56. L’empat de l’Ivars també va arribar de penal, executat per Cantero en el minut 73.

Els locals no van deixar de buscar la porteria del Solsona B i el gol del triomf i, ja en la recta final de l’enfrontament, un gol de Toure i un altre de Miró van sentenciar a favor de l’Ivars d’Urgell (3-1).