Futbol

Triomf del Balaguer per continuar somiant amb la salvació (3-1)

El Balaguer derrota el Pirinaica en l'estrena de Toni Menchón com a entrenador | Afronta les tres últimes jornades amb opcions de salvació

La plantilla del Balaguer celebra la victòria al final del partit.

La plantilla del Balaguer celebra la victòria al final del partit.JB

El Balaguer va firmar ahir una victòria tan balsàmica com necessària davant del Pirinaica (3-1), en l’estrena de Toni Menchón al capdavant de la banqueta dels de la Noguera, que va fer bona la dita a entrenador nou, victòria segura. El triomf permet al Balaguer afrontar les tres últimes jornades amb opcions de salvació.

El Balaguer va mostrar més fam que en els últims partits i va creure en la victòria des del primer minut. Van pressionar el Pirinaica, que es va estavellar una vegada i una altra en la defensa local. El Balaguer s’hauria pogut avançar amb dos ocasions del debutant Alejandro i aquest, al 35, en una centrada per la banda, va assistir Mikel, que va marcar a plaer l’1-0.

En el segon temps, el Balaguer va buscar ampliar el marcador, i al 80 Oriol va marcar el 2-0. Al 89, una contra del Pirinaica va suposar el 2-1 i va sobrevolar el fantasma dels últims minuts fatídics a Balaguer, però una gran jugada d’atac va acabar amb un gran gol de Bayu, que sentenciava amb el 3-1. Toni Menchón va dir que “era un encontre que calia guanyar tant sí com no i ho hem fet. Continuem vius a la categoria. És difícil, però ho intentarem”.