FUTBOL PRIMERA CATALANA

Balaguer i Alpicat: doble descens lleidatà

El Turó Peira venç a Alpicat i condemna els del Segrià i el Balaguer || Els locals guanyaven 2-0, però necessitaven un altre gol i, en canvi, els van remuntar

Figo, de l’Alpicat, amb els braços oberts en un moment del partit amb el joc detingut.A.F.

L’Alpicat va certificar ahir el descens de categoria amb una derrota davant del Turó Peira, rival directe, en l’última jornada de Lliga per 2-3. Una derrota que també va confirmar la pèrdua de categoria del Balaguer, que tampoc no va aconseguir el triomf a Horta. L’Alpicat necessitava gairebé un miracle per mantenir-se a Primera, ja que havia de guanyar per tres gols de diferència, que el Tàrrega puntués i que el Balaguer no aconseguís el triomf.

Un impressionant inici amb un 2-0 favorable en només nou minuts, amb dos gols matiners d’Alex i Ciru, va fer creure en la salvació, però els gols de la Guineueta a Tàrrega van caure com a propis (vegeu el text inferior) i el Turó va aprofitar la debilitat local per endur-se el partit i salvar la categoria. El duel va començar a complicar-se per als lleidatans amb el 2-1 del Turó Peira en el minut 17, obra d’Antonio. A la segona meitat, les forces locals van flaquejar i el Turó Peira va empatar al minut 70 (2-2), amb gol de Cencillo, que va completar el doblet i la remuntada en l’afegit (2-3).