CICLISME BTT

Marta Riba i Jesús Sánchez guanyen el Vall Fosca Outdoor Sports Festival

Un moment de la prova de BTT que es va celebrar ahir.

Marta Riba i Jesús Sánchez es van proclamar aquest diumenge guanyadors del Vall Fosca Outdoor Sports Festival, en la modalitat de BTT, després de la disputa de la prova que tancava un esdeveniment esportiu que ha durat tot el cap de setmana i que ha estat organitzat per Planet Outdoor Experiences i l’ajuntament de la Torre de Capdella. Ahir es va disputar el Trofeu Emma Roca - Geganta del Triador, prova de BTT en memòria de la corredora de muntanya campiona d’Europa el 2005, del món de raids el 2010 i campiona de Catalunya de BTT Ultramarató el 2014. En la categoria femenina la corredora local Marta Riba va marcar diferències des del principi i va guanyar al cim del mític Triador, repetint el triomf que ja va aconseguir en l’etapa de dissabte.

Amb les dos victòries es va emportar el Trofeu Emma Roca i el triomf global al Vall Fosca Outdoor Festival. En la categoria masculina des del principi van marcar el ritme tres corredors, Eric Arrastraria, Oriol Gómez i Jesús Sánchez, que va ser el guanyador en l’etapa de dissabte. Semblava que Sánchez repetiria triomf, però el primer en meta i, per tant, guanyador del Trofeu Emma Roca en categoria masculina va ser Oriol Gómez, encara que el Vall Fosca Festival va ser per a Sánchez, pel còmput de les dos jornades.