El Mollerussa goleja de nou el Balaguer

Passa per un 10-1 global i el seu rival serà Alguaire o Alpicat

El capità del Mollerussa, Putxi, pressiona el visitant Monesma.

El capità del Mollerussa, Putxi, pressiona el visitant Monesma.ESTHER RIVERA

El Mollerussa es va imposar ahir una vegada més amb molta contundència al Balaguer en el partit de tornada dels quarts de final (6-0) i va certificar una classificació que ja estava encarrilada des del matx d’anada, que va acabar 1-4 a favor del vigent campió de la Copa. La diferència de tres categories entre els dos equips –el Mollerussa competirà a Tercera RFEF i el Balaguer, a Segona Catalana– es va palesar encara més ahir al Municipal de Mollerussa, ja que el conjunt local anava manant per 2-0 abans de la mitja hora, amb gols de Moró Sidibé i Jordi Pedrós, i va anar engrandint la renda amb el pas dels minuts. Jofre Graells va anotar el primer del seu compte particular abans del descans i va repetir en el 57 per anotar el 4-0.

Sobre l’hora de partit, Jordi Puig va anotar el cinquè i Lamin va culminar la golejada en el 75 (6-0). Amb un global de 10-1 en l’encreuament, el Mollerussa espera rival per a les semifinals. Aquest sortirà del vencedor de l’eliminatòria entre Alpicat i Alguaire, que es decidirà demà (21.00) després de l’1-1 de l’anada.