Nova derrota del Tàrrega davant de la seua afició

Un jugador del Tàrrega pugna amb dos rivals de l’Artesa de Segre pel control de la pilota. - XAVIER SANTESMASSES

El Tàrrega continua sense poder anotar-se una victòria a casa després de quatre partits disputats aquesta temporada al Joan Capdevila. Ahir va ser l’Artesa de Segre qui es va emportar els tres punts del duel lleidatà en un partit igualat i sense dominador clar, a l’imposar-se per 0-1.

La primera part va ser molt equilibrada però amb poques ocasions de gol en cap d’ambdós àrees però en el temps afegit, a l’última acció abans del descans, després d’una sacada de banda de l’Artesa de Segre, Navarro va aprofitar un mal rebuig de la defensa blaugrana per inaugurar el marcador i col·locar el 0-1.En la represa, al minut 53 Bubli va tenir una gran ocasió per empatar però la seua rematada va sortir després de tocar el pal. Al 73 el Tàrrega va arribar de nou amb perill a l’àrea rival però Ilyass no va encertar i el seu tir va sortir per poc. Els de Fran Ríos dominaven però no van tenir l’encert per marcar com en una altra ocasió local que va sortir desviada al 82. Al 85 l’Artesa de Segre va tenir la seua oportunitat en un contraatac quan els locals millor estaven jugat i pressionant, però Amaro va estar molt segur sota els pals i va evitar el gol visitant. El Tàrrega ho va provar tot fins al final i Vinicius va aconseguir marcar al 90, però l’àrbitre va anul·lar el gol per una presumpta falta prèvia del central blaugrana, incorporat a l’atac. Aquesta va ser l’última ocasió per, almenys, empatar el partit i el Tàrrega no va poder aconseguir aquest resultat, que hauria estat el més just en un partit en el qual no va brillar cap dels dos equips. A l’acabar el xoc, l’entrenador local, Fran Ríos va dir: “Ens costa molt marcar i això ens ha penalitzat en un partit que no hem merrescut perdre.” Per la seua part, Nil Baró, entrenador de l’Artesa de Segre, va declarar que “en un partit igualat i gairebé sense ocasions de gol, el nostre encert abans del descans ha acabat marcant la diferència”.