El Tàrrega es reforça amb un davanter colombià

Óscar Julián Martínez, al centre de la imatge, en la presentació.

Óscar Julián Martínez, al centre de la imatge, en la presentació. - F. GASULL

El Tàrrega ha reforçat la davantera amb la incorporació del davanter colombià Óscar Julián Martínez, de 29 anys i procedent del CF Verdes de la Lliga de Belize, on ha militat després de deixar la Primera Divisió andorrana aquest mateix estiu.

Martínez va jugar la passada temporada a l’Ordino, en el qual va anotar un gol en vint partits, i en la segona part de la 2021-22 va anotar quatre gols com a jugador del Carroi, al qual va arribar des del Jenlai, de la Segona divisió del país del Principat.A banda d’una dilatada trajectòria al seu país natal, també ha jugat en altres clubs de Llatinoamèrica, com per exemple el Guaribá bolivià i l’Árabe Unido de Panamà.Martínez ja va debutar amb el Tàrrega en l’empat de l’equip blaugrana davant del Joanenc (3-3), jugant 20 minuts.