CRÒNICA

Victòria de mèrit per l'AEM a Lezama (0-1)

Un gol al minut 82 d'Elisa Tomé dona tres punts d'or a l'AEM just abans de l'aturada de seleccions

Una jugada del partitPau Pascual

JORDI ARGILÉS
Lleida

Una primera part més discreta de les blaves, sobretot en atac, ha començat amb domini per part de l'Athletic Club, que al minut 20 ha tingut l'ocasió més clara amb un travesser que evitava el primer gol local. L'AEM ha pujat el ritme amb el pas dels minuts, però s'ha arribat amb el 0-0 al descans.

Rubèn López ha fet tres canvis al descans perquè no li agradava com estava atacant l'equip i les jugadores s'han trobat millor sobre el terreny de joc i no seria fins a les acaballes del partit, quan Elisa Tomé, al minut 82 de partit, marcaria un golàs des de la frontal per fer volar els tres punts cap a Lleida. Les lleidatanes han defensat el resultat fins al xiulet final amb un gran partit de tota la línia defensiva.