El Barça firma una golejada plàcida

Victòria sense complicacions a Malmö contra el Rosengard

Líders de grup després del seu tercer triomf consecutiu

Aitana Bonmatí va marcar el gol 200 del Barcelona a la Champions.

Aitana Bonmatí va marcar el gol 200 del Barcelona a la Champions. - FC BARCELONA

El Barcelona va guanyar el Rosengard per 0-6 en la tercera jornada de Lliga de Campions femenina, en un partit en el qual diverses joves del filial blaugrana, com Martina Fernández, que va debutar i va marcar a Europa, van ser les protagonistes.

Malgrat que Jonatan Giráldez va alinear jugadores poc habituals a Malmö –Julia Bartel i Fernández van debutar, mentre que Giulia Dragoni i Vicky López també van tenir minuts–, el Barça va aplanar ràpid el seu camí cap a una plàcida victòria. Va ser la tercera consecutiva en fase de grups, que el col·loca líder invicte del Grup A i reafirma la seua superioritat. Aitana Bonmatí va firmar el 0-4, que era el gol número 200 del Barcelona a la Champions.En els primers instants del xoc, l’equip de Joel Kjetselberg va sorprendre amb la seua solidesa defensiva i, acumulant un gran nombre de jugadores a l’àrea, va estar atent i solidari per evitar el primer cop del vigent campió. Tanmateix, la sort no li va somriure i, al minut 15 del xoc, una centrada lateral d’Aitana Bonmatí va acabar al fons de la xarxa; Wik es va marcar el primer a pròpia porta després d’intentar treure la pilota de la blaugrana. A partir d’aquest moment, l’únic dubte va ser els gols que marcaria el Barça.