Empat sense gaires alegries del Mollerussa (2-2)

El Mollerussa empata un partit on ha dominat l'inici, però que s'ha relaxat als últims minuts.

Un moment del partitALBA RIVERA

Colau obrador

El partit ha començat amb un ensurt del Mollerussa, quan el Vilafranca ha marcat gol al minut 2 de partit tot i que els locals havien tingut tres ocasions clares. Dos minuts més tard el capità Putxi ha marcat un autèntic golàs per posar l'empat al marcador. El partit ha continuat amb domini dels de Cortés, però al minut 10 Nil Sauret ha estat substituït a causa d'una lesió. Els últims 15 minuts del partit han canviat el guió de partit i el Vilafranca ha començat a atacar, però sense aconseguir res.

La segona part ha començat amb domini dels locals, però amb contracops constants del Vilafranca. Tot i el ritme alt de joc, cap dels dos equips han pogut concretar cap ocasió clara. Després d'uns quants atacs bons del Mollerussa, ha arribat el gol de Lamin gràcies a un error defensiu de la defensa visitant, que avui havia estat molt erràtica. Els últims deu minuts de joc semblava que serien tranquils, però al 83 el Vilafranca ha posat un altre cop l'empat al marcador que ha estat definitiu.

El Mollerussa empata després de remuntar, però sense certificar la salvació. La jornada vinent serà diumenge a les 12:30 contra la Montañesa.