FUTBOL FASE D’ASCENS A TERCERA CATALANA

El Miralcamp s'endú els punts amb el Cervera B

El Miralcamp va vèncer el Cervera B (1-2) en l’últim minut i va donar l’ascens al Verdú. A la primera part, els del Pla d’Urgell es van avançar després que Cissé aprofités una errada defensiva del rival (0-1). En el segon temps, Fernando va igualar el partit al minut 50 (1-1), però en l’últim instant, Preixens va marcar un gol de córner (1-2) que va donar la victòria als seus i l’ascens matemàtic al Verdú.

El Verdú va saltar ahir al camp sabent que havia ascendit Tercera Catalana, de manera que va ser intranscendent la derrota que va patir davant de l’Arbeca per 0-1.

El partit es va decidir en els primers compassos, després que Rubinat anotés l’únic gol a pilota aturada (0-1). Després d’això, l’encontre no va tenir gaires ocasions clares, malgrat que els locals van dominar en la segona part.