SEGRE
Publicado por

Creado:

Actualizado:

The Darling Academy és la llar de la mestressa de casa tradicional. Celebra la llar, les bones maneres i la vida familiar. Aquí trobaràs articles sobre bones receptes a l’antiga, neteja de la casa, matrimoni i valors familiars, també consells sobre com viure una vida senzilla d’inspiració vintage, lliure de les pressions actuals. També publiquen llibres sobre etiqueta, l’elegància diària i l’autoestima amb valors saludables en ment.

El propòsit d’aquest grup (pel grup de Facebook) és promoure la feminitat i l’empoderament femení, i augmentar la visibilitat de Fascinating Womanhood: un moviment internacional en favor de la feminitat i una guia per a ajudar les dones a convertir el seu matrimoni en una història d’amor per a tota la vida en el llibre més venut escrit per Helen B. Andelin i editat per la seva filla i protegida Dixie Andelin Forsyth. Creiem que una dona femenina és l’ornament diví de la Humanitat. El nostre objectiu és despertar la màgia única que hi ha en totes les dones per a crear relacions encantadores i duradores, i ajudar a l’aprofitament màxim del potencial fascinant i il·limitat de cada dona. Aprèn o torna a aprendre el que vol dir i com se sent una dona guapa i encantadora sense que importi com llueixis; còmoda amb el teu gènere, una companya adorada, esposa i amb un paper clau en qualsevol associació a què pertanyi, un actiu valuós per a la família, la feina, la comunitat i la nació. Recorda: limitem la discussió només al que podem fer respecte del nostre comportament, no del dels nostres marits.

The Proper Care and Feeding of Husbands (La cura i l’alimentació adequades per als marits, Laura Schelessinger, 2006). La Dra. Laura transmet amb urgència a les dones que tenir cura adequadament dels seus marits és assegurar-se la felicitat i satisfacció que anhelen els matrimonis. Les dones volen estar enamorades, casar-se i viure felices per sempre. Tanmateix, la manca de respecte pels homes i el menyspreu pels valors, els sentiments i les necessitats dels marits s’han convertit ràpidament en l’estàndard de les relacions entre homes i dones als Estats Units, la qual cosa sovint crea lluites i conflictes en el que podria ser una relació bella. No he escrit ni un borrall de tot l’anterior. M’he limitat a seleccionar tres textos extrets d’alguns dels referents del tradwife (traditional wife, esposa tradicional), un moviment reaccionari que predica el retorn als valors de la dona tradicional, submisa i orientada al marit i a la família. Seria la cara femenina dels moviments d’ultradreta, encapçalades per dones amb un cert poder adquisitiu, convençudes que la finalitat de totes és aconseguir un marit.

La resta, suposo que tenim altra feina.

tracking