SEGRE

'Halab', de la Companyia Sol Picó, a Lleida TV

Lleida Televisió estrena aquest divendres l'espectacle artístic de la primera edició de Moments Màgics Espais Únics de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

alt
Publicado por

Creado:

Actualizado:

Lleida Televisió estrena un programa especial dedicat a l'espectacle Halab, coreografiat per la companyia professional de dansa contemporània Sol Picó, amb música de Pere Jou, la veu de la soprano Begoña Alberdi i interpretat per una quinzena d'alumnes de l'escola de dansa Montse Esteve de Guissona i Dance Arts Studios de Cervera. L'espectacle es va dur a terme a la Farinera de Cervera, amb l'objectiu de provocar la reflexió sobre el drama humanitari dels refugiats, que cada dia arrisquen les seves vides creuant el Mediterrani. En aquesta ocasió també es compta amb la música de Pere Jou i la soprano Begoña Alberdi.

La jornada s'emmarca en la primera edició de Moments Màgics Espais Únics (MMEU), Sota Teulada, organitzada per Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. L'esdeveniment es va dur a terme a la capital de la Segarra i proposa nou activitats artístiques de petit format i poca durada en set ubicacions diferents de la ciutat. D'aquesta manera, s'acosten les manifestacions artístiques a nous públics i els assistents descobreixen espais de Cervera mitjançant la música, el teatre, la dansa, la poesia, l'art urbà o la gastronomia. La segona edició del MMEU, Cel obert, es preveu que se celebri el mes de juliol.

Estrena: divendres 19 d'abril a les 15h Redifusió: diumenge 21 d'abril a les 21h

Un moment de l'espectacle 'Halab', coreografiat per la companyia de dansa contemporània Sol Picó.

'Halab', de la Companyia Sol Picó, a Lleida TVJORDI PRAT/COMUNICANT

tracking