SEGRE

Àngel Ros i Domingo

Resposta al Sr. Postius

PAER EN CAP

Àngel Ros

angel ros

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El Sr. Postius, en el seu article de dissabte, torna a atacar-me durament perquè, evidentment, no comparteixo el projecte del seu partit per Catalunya, un projecte que de moment ha portat el país a perdre les institucions d’autogovern, a perdre importants oportunitats econòmiques i d’inversió, i a l’empresonament d’alguns líders polítics de Catalunya.

El Sr. Postius, a més d’altres acusacions, m’associa a una expressió “per Lleida ja està bé” –que mai he compartit i dubto que ho faci cap lleidatana ni lleidatà– per amagar que aquest és el model que el seu Partit ha aplicat a Lleida els anys que ha governat la Generalitat, 34 dels 40 de Democràcia. Utilitza també tòpics com “que els joves hagin de marxar fora de la ciutat a guanyar-se la vida” diu el Sr. Postius, ignorant que avui, com a mínim, n’han de marxar 1.800 menys que quan vaig marxar jo: els 1.800 que ara treballen al Parc Científic de Lleida. Un Parc que hem construït els darrers anys sense cap suport dels governs de la Generalitat quan el seu partit ha governat. També ignora o amaga el paper reconegut de lideratge de la ciutat de Lleida en el món agroalimentari, amb eines com Mercolleida, Globalleida, Fira de Lleida o la Universitat de Lleida, que tenen i han tingut més suport de la Paeria, Diputació i Universitat, que de la Generalitat durant els 36 anys que el Partit del Sr. Postius ha governat.

Ja en l’àmbit estrictament polític, es necessita molta gosadia per imputar-me Sixena, el 155 i els presos. Hi ha tanta falta de rigor i falsedat que no hi puc dedicar cap línia. Vostè té projecte per a Lleida, Sr. Postius, més enllà de la seva permanent crítica destructiva? Crec que l’únic projecte que té per a la nostra ciutat i les terres de Lleida és el de graner, però no de cereals, sinó de vots. Vostè únicament desitja els vots de Lleida per aconseguir majories al Parlament amb projectes que fan perdre les institucions d’autogovern de Catalunya i trenquen, a més, la nostra societat.

tracking