SEGRE

Junta de Personal de lHospital Arnau de Vilanova de Lleida

Una direcció de l'Arnau ineficaç

El hospital Arnau de Vilanova cuenta con un registro de donantes.

El hospital Arnau de Vilanova cuenta con un registro de donantes.SEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Des de la Junta de Personal volem denunciar el maltractament que rebem el personal sanitari del nostre centre per part de l’administració. Una vegada més, els professionals de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida hem estat menyspreats a l’hora de rebre la remuneració que per llei hauríem d’haver rebut, tenint present el gran esforç físic i psicològic durant tota la pandèmia.

Les direccions estan actuant de manera dictatorial i arbitrària, sense tenir en compte les normatives vigents, establertes a l’ICS, tant a nivell de permisos estatutaris com amb les remuneracions. Nosaltres, com a membres de la Junta de Personal, estem en absolut desacord en la manera com s’ha retribuït l’excés de còmput horari que s’ha generat per la pandèmia.

Les treballadores i els treballadors ens sentim explotats, enganyats i abandonats per una administració que sempre ens ha maltractat.

Des de la Junta exigim responsabilitat, demanem la dimissió del gerent territorial, Sr. Ramon Sentís, i de la cap de personal, que són els responsables directes d’aquesta mala gestió. Els treballadors i la sanitat lleidatana no ens mereixem aquest tracte.

tracking