SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR: Ara que als lleidatans ens queden lluny l’estiu i les activitats de lleure en espai obert, us convido a visitar el tram no peatonal del carrer Alcalde Costa, per practicar esports de risc. En aquest carrer les voreres són molt estretes; les rajoles es troben en un estat lamentable, moltes estan trencades i amb força esvorancs. Hi ha uns pilars de ferro que les separen de la calçada i també força brutícia, deixalles (peles de plàtan, etc.) i, sovint, cagades de gossos.

Aquesta combinació converteix en un autèntic esport d’aventura el fet de mirar d’evitar i esquivar aquests obstacles i pujar-baixar de la vorera sense que el nombrós tràfic de vehicles t’atrapi. Tanmateix, l’Ajuntament ha tingut a bé contribuir a augmentar encara més el vertigen i ha posat uns grans contenidors de brossa al bell mig de la vorera, obligant el sofert vianant a baixar-ne per continuar el seu pas. Sí, sí: a baixar de la vorera i sortejar els vehicles que passen a fregar i les deixalles escampades per la vora d’aquests contenidors.

Podeu intentar augmentar la sensació de perill carretejant un carret de compra, un cotxet amb criatures o acompanyant una persona gran. Veniu, veniu a intentar travessar tot el carrer sense baixar de la vorera o sense que us xafi un cotxe: veureu com us puja l’adrenalina... un esport de risc a Lleida i gratuït!

tracking