SEGRE

TikTok acapara les creacions de grans marques

la plataforma ideal. Les grans marques han apostat per Tik Tok a l’hora de mostrar les noves tendències.

la plataforma ideal. Les grans marques han apostat per Tik Tok a l’hora de mostrar les noves tendències.TIK TOK

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La moda

és una de les indústries creatives per excel·lència al nostre país, i no només és un dels sectors que més pes tenen en l’economia nacional, sinó que compta amb un gran talent que és clau en la recuperació econòmica. Tik Tok, la plataforma líder de vídeos mòbils en format curt, s’ha consolidat com el lloc on neixen aquestes noves tendències.

Per aquest motiu el món de la moda és fonamental dins de Tik Tok, perquè a la plataforma sorgeixen noves iniciatives, que inspiren dissenyadors i estilistes, convertint-la en el lloc perfecte perquè tant marques com els amants de la moda puguin connectar d’una forma única i autèntica, alhora que inspiren i ajuden a construir la identitat de marca i gaudeixen de continguts exclusius. Actualment el hashtag

#ModaEnTikTok

compta amb més de 32 milions de visualitzacions, on la comunitat ja està compartint els millors

outfits

, accessoris i tendències, que marcaran les passarel·les dels propers mesos.

En els últims temps marques de moda, com Mango, Stradivarius Bershka o Pulla & Bear, i moltes de les grans firmes, com Balmain, Jacquemus o Christhian Dior, s’han adonat de l’enorme potencial de la xarxa social, perquè els ha permès compartir amb la comunitat continguts interessants i una nova forma d’entendre la moda.

De fet, segons un estudi, el 67% dels usuaris de Tik Tok esperen veure continguts publicats per marques de moda i un de cada tres usuaris amb presència a internet interessats en moda, també són usuaris de Tik Tok.

Per tot plegat i amb amb l’objectiu de promoure la indústria de la moda, elevar la inspiració que sorgeix dins de la comunitat i donar suport al talent, actual i futur, TikTok ha llançat la seva

#EscuelaCreativaTikTok,

on ofereix a la seva comunitat, de més de cent milions d’usuaris a Europa, la possibilitat d’aprendre de la mà de les ments més brillants de la indústria de la moda. D’aquesta manera, la plataforma s’està convertint en una finestra oberta al coneixement dels que viuen, respiren i gaudeixen de la moda.

L’educació i l’aprenentatge són elements clau dins de la comunitat de Tik Tok.

A través d’aquesta campanya i seguint el rastre de

#AprendeConTikTok,

que ja compta amb gairebé 10 mil milions de visualitzacions, la plataforma vol celebrar la passió i l’esforç dels creadors més creatius de la plataforma i contribuir a la creació de continguts educatius al voltant d’aquesta indústria.

En aquest sentit, Tik Tok ha ofert un total de cinc masterclass en directe, on la comunitat ha pogut inspirar-se i interactuar amb els millors professors de moda; gaudir de píndoles en vídeo on els creadors han compartit tots els seus coneixements i hashtags exclusius, com

#ModaEnTikTok, #FashionWeek o #EscuelaCreativaTikTok,

on s’han ensenyat els millors looks.

El hashtag

#EscuelaCreativaTikTok

s’ha convertit en un espai creatiu en el qual la comunitat pot inspirar-se.

Així mateix aquest hashtag acull un total de tretze sèries de vídeos realitzats per creadors rellevants i professionals de sector que tracten temes sobre les sneakers, com desfilar en una Fashion Week, la història de la moda a Espanya, una guia sobre roba vintage i de segona mà o el reciclatge de peces, entre d’altres.

En aquesta sèrie de vídeos divulgatius destaca la prtesència del Teatro Real de Madrid

,

que hi participa a través de la publicació d’una sèrie de vídeos curts amb professionals del teatre que tracten aspectes sobre sastreria, maquillatge i caracterització.

Les marques són una part fonamental a Tik Tok. Aquest és el cas de L’Oréal Paris, la marca de cosmètica, pionera a Tik Tok, que ha desenvolupat una emissió des del seu compte oficial on han ensenyat, en primícia i des del

backstage

, la creació d’un

total look

.

Per a Silvia Macedo, general mànager de L’Oréal, “Tik Tok és una plataforma que encaixa amb els nostres valors de marca”.

.

tracking