SEGRE

S360 Proyectos: solució global per a les empreses de serveis

Solució per a les empreses de serveis i manteniment, per a les de gestió de projectes i tasques de personal. Una eina per controlar-ho tot

s360 ProyectosESOFITEC

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Controlar tot el que tingui a veure amb la nostra empresa de serveis i manteniment, i planificant els equips de treball. Aquesta és la premisa de S360 Proyectos, un software de la lleidatana Esofitec que s’integra amb les aplicacions de Wolters Kluwer. Amb S360 Proyectos, per exemple, les empreses podran saber quant de temps han invertit els treballadors per portar a terme els encàrrec dels clients. S360 és intuïtiu, senzill i molt visual.

En pocs passos podrem activar els panells d’estat en temps real, les analítiques, la gestió de clients o de personal. Però és altament personalitzable, i el programa ens permet planificar tots els apartats amb tot el personal assignat que calgui. El mateix software ens permetrà realitzar tasques recurrents de forma automàtica, com per exemple la gestió de manteniments periòdics. També hi ha espais d’historial i de documentació, on adjuntar els arxius que necessitem consultar en qualsevol moment.

Un dels elements més rellevant de S360 Proyectos és la gestió de les tasques d’equips per projectes, amb la possibilitat de poder assignar personal a tasques concretes. Un cop assignat es genera el planificador intern, on podem aplicar noves ordres de treball o assignar tasques noves a qualsevol treballador. A més, i des d’aquest planificador, el treballador pot anotar l’hora d’inici i de final, així com les hores facturades i la despesa en materials. Així es crea una fulla d’albarà en funció dels acords amb l’empresa a qui es dona servei.

Aquesta és una de les principals funcions de S360 Proyectos, però aquest programari va molt més enllà i, vinculat amb qualsevol dels programes a3ERP, a3innuva ERP o a3factura, la gestió de la facturació és plenament completa i funcional.

S360 Proyectos és vàlid tan per a responsables de l’empresa, que podran revisar en temps real les dades de costos i marges de l’empresa, com per l’equip de finances, que podrà generar i automatitzar tot el que giri entorn de les dades a facturar, tan per l’equip tècnic, que podran imputar costos i materials, hores d’inici i de final, des de qualsevol lloc i en pocs segons. Amb tot això, l’empresa serà capaç de saber els costos i beneficis per cada tasca, i podrà fer un pas més en la gestió global.

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking