SEGRE
Josep Massip durant la presentació del seu últim disc.

Rocker de vocacióJon Jiménez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PEP MASSIP

Projecte:

Banda el Canal 

Objectiu:

Gaudir de la música

Qui és? Pep Masip és la veu i guitarra de la banda El Canal, formada per ell mateix a més de Sam Ayala, Alexis Rodríguez, Genis Troya i Jorge Acedo.

El projecte. El Canal va nàixer a Lleida el 2011, encara que va adoptar el seu actual nom el 2017. El grup enfonsa les arrels en el rock melòdic amb influències del rock americà dels 80 així com del rock nacional, “amb Fito i M Clan com a referents”, explica Pep. El Canal acaba de treure a la venda el seu primer treball, un EP, que porta per títol Descodificado i que inclou sis cançons pròpies. El van gravar a Zamenhof Estudis amb Víctor Ayuso i masteritzat per Juanjo Muñoz, guitarrista de Gossos. Una de les cançons que formen part del disc, Bajo su mano, va saltar a la fama a l’estrenar-se amb un videoclip contra la violència de gènere.   

Dades d'interès. Pep, que treballa com a professor, porta la música a la sang des de tota la vida. Va estudiar cant al conservatori i a més de la guitarra toca el saxo. Abans d’El Canal, va formar part del grup Folls i Nocturns, projecte que va compartir amb Meritxell Cucurella-Jorba, Iban Riu, Toni Cambrodí, Roger Cornudella, Joan Guarro i Josep Pagès. Pep també va ser durant cinc anys la veu i saxo del grup de versions Bruixa Express.

Un espai amb la col·laboració d'Endesa

tracking