SEGRE
Imatge del Pantocràtor de Sant Climent de Taüll

Pantocràtor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

la vall de boí

La Vall de Boí és un municipi que comprèn un territori marcat per la densitat d'esglésies romàniques d'estil llombard, algunes de les quals amb campanars molt estilitzats. Nou d'aquests temples van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l'any 2000.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

benavent de segrià

Benavent de Segrià té gairebé la totalitat de les terres del seu terme municipal dedicades a l'agricultura. Enclavat a la plana del Segrià, al nord de la ciutat de Lleida, s'hi fan sobretot arbres fruiters i farratge. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

la coma i la pedra

La Coma i la Pedra és un municipi situat al nord-est de la comarca del Solsonès, a la capçalera del riu Cardener. La major part de la població viu disseminada en masies, excepte al poble de la Coma. La Pedra, en canvi, té les cases disperses. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

canejan

Canejan és a l'extrem nord de la Val d'Aran i bona part del seu terme fa de límit amb França. La seva posició elevada dóna unes vistes espectaculars de bona part de la vall del Garona. El poble té carrers costeruts i algunes cases de pedra amb encant. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

tarrés

Tarrés té un terme municipal accidentat al límit entre les províncies de Lleida i Tarragona. Amb una població modesta, té un nucli amb edificacions de pedra notables, especialment l'ajuntament amb el seu arc del segle XVIII i l'església neoclàssica de Santa Maria.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

ivorra

Ivorra s'aixeca dalt d'una petita elevació i encara conserva la forma del que havia estat la seva vila closa medieval, amb l'antic portal d'entrada al poble. L'edifici més antic, tot i que restaurat, és la coneguda com a Torre del Moro, de planta circular.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking