SEGRE

Gaudint al màxim a l'Esbaiola't 2022

Dana Liébana va ser la guanyadora del concurs de dibuix sobre el festival || Estada a La Morera de València d’Àneu

La guanyadora del concurs de Cercle, a l'entrada d'un dels espectacles de l'Esbaiola't

Gaudint al màxim a l'Esbaiola't 2022

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dana Liébana Pérez, de set anys i que el curs vinent estudiarà segon de Primària al col·legi Episcopal de Lleida, va resultar la guanyadora del concurs de dibuix de Cercle sobre l’edició del 2022 del Festival Esbaiola’t de les Valls d’Àneu, que aquest any celebrava els primers quinze anys de vida. El seu dibuix, que va agradar a tot el jurat i que va realitzar gràcies a la insistència de la seua tieta, que la va convèncer perquè hi participés, la va fer creditora del primer premi, que consistia en una estada d’un dia i una nit per a ella i tota la família a l’Hotel La Morera de València d’Àneu. Segons va explicar a Cercle, l’experiència va resultar inoblidable, pel tracte rebut, el paisatge i, per descomptat, el festival.

La Dana, els seus pares, la Vanesa i el Carlos, i el seu germà Julen, de catorze anys, van gaudir de valent amb un espectacle de circ tot just arribar i, ja diumenge, d’un parell més, dels quals destaquen el titulat Solista de la companyia de titelles Rocamora Teatre. El festival multicultural Esbaiola’t va ser creat fa quinze anys per la companyia La Baldufa i l’ajuntament d’Esterri d’Àneu.

La Dana, amb els pares, la Vanesa i el Carlos, i el seu germà Julen, abans d'entrar en un dels espectacles de l'Esbaiola't.

Gaudint al màxim a l'Esbaiola't 2022

Aquest és el dibuix de Dana Liébana Pérez amb el qual va participar
en el concurs de SEGRE i que va agradar per unanimitat a tot el jurat.

Gaudint al màxim a l'Esbaiola't 2022

La guanyadora a l'exposició de dibuixos a Esterri d'Àneu.

Gaudint al màxim a l'Esbaiola't 2022

tracking