SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Liciten l'ampliació del col·legi Ramon Estadella de Guissona

Les obres serviran per acollir diversos serveis de l’escola

El projecte servirà per instal·lar al pati del col·legi alguns serveis per als alumnes.

El projecte servirà per instal·lar al pati del col·legi alguns serveis per als alumnes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ensenyament ha tret a licitació l’ampliació del col·legi Ramon Estadella de Guissona per acollir els alumnes de Primària de la localitat. La primera actuació ja es va dur a terme l’estiu passat amb la neteja del solar que mantenia estructures dels antics barracons.

El projecte donarà cabuda a diversos serveis, que ara s’ubiquen a l’edifici principal. En una tercera fase es reconvertiran aquests espais en noves aules. L’obra es durà a terme en 4 mesos i té un pressupost de 351.113 euros.

Les instal·lacions docents queden obsoletes a causa del creixement constant de la població

El col·legi va tancar el 2007 quan es va construir una nova escola ubicada a la zona d’expansió de Guissona, tanmateix va haver de reobrir un any després perquè aquest centre amb una capacitat per a 400 alumnes havia quedat petit. L’escola va prendre llavors el nom de Ramon Estadella, en honor al mestre de matemàtiques i geografia que va tenir la localitat en la postguerra i la Transició.

Segons l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, l’augment de la natalitat “deixa petits tots els serveis”. En l’actualitat, la localitat, amb 6.906 veïns, creix a un ritme de més de 150 persones a l’any, el 1992 la població era de 2.720 habitants.

tracking