SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Les Borges frena el concurs per dissenyar el nou teatre

Per reformular-lo arran d’al·legacions del Col·legi d’Arquitectes

El solar on està prevista la construcció del teatre.

El solar on està prevista la construcció del teatre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de les Borges Blanques ha desconvocat el concurs que va obrir el mes de setembre passat per adjudicar el disseny del futur teatre municipal. L’equip de govern del PDeCAT va explicar que ho han fet arran d’al·legacions presentades pel Col·legi d’Arquitectes i que reformularan el procés de licitació seguint les indicacions d’aquesta entitat. L’alcalde del municipi, Enric Mir, va apuntar que això suposarà convocar, en primer lloc, un concurs d’idees com a pas previ per adjudicar la redacció del projecte definitiu.

D’aquesta manera, el consistori espera guanyar seguretat jurídica i evitar la possibilitat que recursos futurs obliguin a repetir el procés d’adjudicació. “Convocar un concurs d’idees per al teatre i després contractar el projecte suposa un cert retard respecte a les nostres previsions inicials, però és preferible fer-ho d’aquesta forma perquè ningú pugui fer marxa enrere al projecte”, va dir l’alcalde de la capital de les Garrigues. Aquest diari va intentar sense èxit obtenir la versió del Col·legi d’Arquitectes de Lleida.

El municipi convocarà un concurs d’idees previ a la contractació del projecte del teatre

Val a recordar que el concurs, ara temporalment retirat, preveia atorgar les puntuacions més altes a les propostes que permetessin al futur teatre funcionar amb un cost assequible per a les arques municipals, sigui quin sigui el seu nivell d’activitat. D’aquesta forma, donava prioritat a l’eficiència energètica i als materials i les solucions constructives que exigeixin un baix nivell de manteniment.

tracking