SEGRE

ENSENYAMENT INICIATIVES

L'assignatura d'esquí s'amplia a col·legis concertat

El programa arribarà el pròxim curs a centres de la Seu, Sort, Tremp i Puigcerdà || Ara s’imparteix només a escoles públiques

Visita ahir de representants de la secretaria Tuixent-la Vansa.

Visita ahir de representants de la secretaria Tuixent-la Vansa.ESTACIÓN DE ESQUÍ DE TUIXENT-LA VANSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esquí com a assignatura curricular arribarà durant el pròxim curs escolar a quatre centres concertats del Pirineu situats a la Seu, Solsona, Tremp i Puigcerdà. El representant territorial d’Esports de Lleida, Joan Segura, va explicar que la voluntat per al curs vinent és que el projecte Esport Blanc Escolar s’implanti en aquestes escoles, perquè fins a la data només s’ha portat a terme als col·legis públics de les comarques de muntanya. Els alumnes disposen aquest curs d’una sessió més de programa, i han passat de vuit a nou. Serà una jornada final conjunta el proper 6 d’abril a les estacions de la Molina i Baqueira Beret, simultàniament.

Segura va qualificar d’“èxit rotund” aquesta nova edició, en la qual ja han participat totes les escoles públiques del Pirineu, amb 909 alumnes de vint centres (2.050 estudiants de tot Catalunya). Així mateix, representants de la secretaria general de l’Esport van visitar ahir l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent-la Vansa, en què escolars de la comarca del Solsonès van portar a terme l’última pràctica del programa. Per la seua banda, el director de l’estació de Tuixent-la Vansa, Albert Nadal, va destacar el benefici que suposa per als complexos d’hivern programes d’aquest tipus “que incrementen el volum de treball durant la setmana alhora que són una manera de donar continuïtat a l’esport de l’esquí”

tracking