SEGRE

MUNICIPIS INDÚSTRIA

Una empresa de Fraga creix amb 100 llocs de treball i una inversió de 127 milions

Una nova ampliació se suma a la que va inaugurar el 2016

Les instal·lacions de la Becton Dickinson a Fraga.

Les instal·lacions de la Becton Dickinson a Fraga.J. DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La planta de l’empresa Becton Dickinson a Fraga tornarà a créixer després de l’ampliació inaugurada el 2016. Després d’invertir 75 milions fa de dos anys i augmentar la plantilla en més de cinquanta persones, ara planteja una altra ampliació que suposarà una inversió de més de 52 milions i quaranta llocs de treball addicionals. Quan entri en servei, la firma dedicada a la fabricació de subministraments sanitaris haurà destinat 127 milions a les seues instal·lacions a la capital del Baix Cinca amb un centenar de llocs de treball.

Tant l’ampliació inaugurada fa dos anys com la que prepara ara l’empresa tenen com a finalitat fabricar la xeringa Posi Flush, carregada amb una solució salina per a la neteja de vies intravenoses.

El projecte ha rebut la declaració d’inversió d’interès autonòmic (vegeu SEGRE del dia 23) i l’empresa disposa d’una superfície de 4.500 metres quadrats per portar a terme l’ampliació. Amb aquesta, pretén cobrir la demanda d’aquest producte i ampliar la seua quota de mercat en països com Rússia, la Xina i Turquia, segons va informar l’empresa.

tracking