SEGRE

Detingut un veí de Mollerussa per conduir begut, provocar un accident a Cambrils i fugir de forma temerària

Els Mossos d'Esquadra el van aturar a la C-14 a Montblanc, on va arribar fent ziga-zagues i envaint el carril contrari

El vehicle del detingut.

Detingut un veí de Mollerussa per conduir begut, provocar un accident a Cambrils i fugir de forma temeràriaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Mollerussa de 28 anys i de nacionalitat xinesa va ser detingut dimarts passat com a presumpte autor d’un delicte d’omissió del deute de socors i conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques. Els fets van passar cap a les sis del matí, quan l'home va xocar amb el seu tot terreny amb un ciclomotor, el conductor del qual va resultat ferit lleu, a l'A-7 a Cambrils i va fugir del lloc, segons els Mossos d'Esquadra. Després, la policia va rebre diversos avisos alertant que un vehicle circulava fent ziga-zagues i envaint el sentit contrari per la C-14. Els Mossos van poder aturar el tot terreny a l'altura del Montblanc, on van detenir l'home després de comprovar que es tractava del mateix conductor que havia ocasionat l’accident i que triplicava la taxa d'alcohol permesa.

Després de declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de ser citat pel jutjat.

tracking