SEGRE

Perelló desconvoca la reunió de la comissió del 'cas Boreas'

ERC i la CUP han criticat durament aquesta setmana la decisió del PDeCAT d'incloure-hi el diputat i expresident Joan Reñé, investigat en el cas

El ple d'aquest dijous.

La Diputació de Lleida demanarà a Justícia un estudi sobre les immatriculacions de l'església des del 1978Diputació de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha desconvocat la primera reunió de la comissió especial informativa sobre el 'cas Boreas', que havia de tenir lloc aquest dilluns a dos quarts d'una del migdia. Així s'ha comunicat aquest divendres als diferents grups polítics amb representació a la institució i també s'ha apuntat que ''en breu'' es donarà a conèixer la nova data.

Fonts de presidència han indicat que la decisió de Perelló de desconvocar la primera reunió de la comissió del 'cas Boreas' s'ha pres perquè vol parlar amb el seu grup, el PDeCAT sobre les ''propostes que hi ha damunt la taula'' davant la polèmica que ha suscitat la inclusió de Reñé perquè hi prengui part com a diputat.

ERC va demanar aquest dijous a Perelló que reconsiderés la participació de Reñé a la comissió informativa perquè creuen que la seva presència ''atempta contra la imparcialitat, la independència i la neutralitat''. En aquest sentit, el portaveu d'ERC, Jaume Gilabert, va arribar a plantejar la possibilitat de ''plantar'' la comissió en cas que no es tingués en compte aquesta petició.

De la seva banda, la CUP va qualificar de ''broma'' la inclusió de Reñé a la comissió i també van amenaçar d'aixecar-se de la taula en cas que es comprovés que la seva presència a l'òrgan obstaculitzés l'accés a la informació sobre el cas de suposada corrupció.

tracking