SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Traslladat a l'Arnau al bolcar amb el tractor a Bovera

Treballava en una finca a 4 km del poble quan va perdre el control del vehicle || Policontusionat al caure per un barranc

Vista panoràmica del municipi de Bovera.

Vista panoràmica del municipi de Bovera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va quedar ingressat ahir a la tarda a l’hospital Arnau de Vilanova després que un helicòpter del SEM el traslladés des de Bovera, on va bolcar amb el tractor per causes que es desconeixen.

Pel que sembla, l’home d’origen senegalès va perdre el control del vehicle quan es trobava treballant en una finca situada a uns quatre quilòmetres del nucli urbà. El tractor es va precipitar per un barranc i hauria fet alguna volta de campana abans d’atrapar aquest treballador establert a les Garrigues.

L’home estava conscient però li costava respirar i es va marejar en diverses ocasions

Un company que es va adonar de l’accident va ser qui va avisar els serveis d’emergències. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una ambulància del SEM que després d’atendre el ferit va sol·licitar un helicòpter medicalitzat per traslladar-lo a l’hospital Arnau de Vilanova. En un primer moment a l’empleat el van portar a Bovera d’on seria evacuat més tard fins al centre hospitalari lleidatà. L’home es trobava conscient, si bé li costava respirar i es marejava, segons va explicar a SEGRE l’alcalde de la població, Òscar Acero.

Una vegada a Lleida, l’home va quedar ingressat a l’hospital Arnau de Vilanova on a última hora d’ahir se li van practicar diferents proves mèdiques per determinar l’abast de les lesions que s’havia fet.

Convé recordar que el 15 de juny passat un veí de Tàrrega de 54 anys va morir al bolcar el tractor que conduïa quan treballava en una finca privada situada entre Vinaixa i l’Albi, a prop de l’encreuament de la carretera LP-7015 amb l’N-240. Es tractava de la segona víctima mortal des de principi d’any. El 22 de maig passat va morir un home de Guissona de 53 anys. En aquella ocasió, la víctima, agricultor i ramader, hauria baixat del vehicle en marxa per manipular algun objecte i va ser atropellat pel seu propi tractor.

Així mateix, el 24 de febrer passat el conductor d’un tractor va resultar ferit greu després de bolcar el vehicle que conduïa en un camí al costat del municipi de Maials.

tracking