SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor al xocar amb el cotxe contra un mur a Sant Ramon

La víctima, un octogenari veí de Santa Fe de Segarra, va sortir de la via || El vehicle es va incendiar després de l’impacte

El conductor va col·lidir amb aquesta paret d’un magatzem a la plaça Santa Madrona de Sant Ramon.

El conductor va col·lidir amb aquesta paret d’un magatzem a la plaça Santa Madrona de Sant Ramon.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Santa Fe de Segarra, al municipi de les Oluges, va morir ahir al xocar amb el cotxe contra la paret d’un magatzem a Sant Ramon. Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident va tenir lloc pocs minuts abans de les nou del matí a la plaça Santa Madrona. Per causes que es desconeixen, el conductor i únic ocupant del turisme, Isidre Botet, octogenari, va tenir una sortida de via i va impactar contra la paret quan entrava a la localitat procedent de Guissona.

Com a conseqüència de l’impacte, el vehicle es va incendiar i l’home va morir en l’acte. Fins al lloc del sinistre es van traslladar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com dos ambulàncies medicalitzades i la unitat de Suport Psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest any, 33 persones han perdut la vida a les carreteres lleidatanes, tres menys que el 2018

En el que va d’any, han perdut la vida trenta-tres persones en accidents a les comarques lleidatanes, tres menys que en el mateix període de l’any passat. Durant aquest exercici també han disminuït els sinistres amb diverses víctimes, amb quatre morts en dos accidents −el 2018 es van registrar dotze víctimes mortals en cinc accidents−. Els Mossos d’Esquadra alerten que les distraccions són la principal causa de sinistralitat, sobretot per l’ús de telèfons mòbils, que provoca el 25 per cent dels accidents a les carreteres.

En aquest sentit, segons les últimes dades de Trànsit publicades per SEGRE, fins al 25 de novembre d’aquest any s’havien incoat un total de 2.259 sancions administratives per distraccions de conductors. L’últim accident mortal es va produir el passat 7 de desembre, quan un veí de Tàrrega de 80 anys va morir per una sortida de via a la C-53 a Vilagrassa. El vehicle va caure per un terraplè d’entre cinc i sis metres fins a l’autovia.

tracking