SEGRE

ECOLOGIA ESTANY D?IVARS D?URGELL I VILA-SANA

L'Estany tindrà un pressupost de 436.000 euros l'any 2020

Concurs per nomenar el director

Vista de l’Estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana des de Cal Sinén.

Vista de l’Estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana des de Cal Sinén.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana tindrà el 2020 un pressupost total de 436.572 euros. Es va aprovar ahir per unanimitat a l’última reunió del consell general, que va presidir el president de la Diputació, Joan Talarn.

Entre els principals objectius de l’any que ve figura portar a terme un concurs públic per dotar aquest espai natural de la figura d’un director tècnic, l’objectiu del qual serà potenciar les accions destinades a la protecció de l’estany en qüestions mediambientals i de biodiversitat.

En aquesta mateixa reunió es va donar llum verda al projecte museogràfic del Centre d’Interpretació Ambiental Cal Sinén. Es tracta d’una proposta per a la planta baixa de l’edifici que ajudarà a explicar l’origen d’aquest estany i com va influir en la població de la zona. Talarn va agrair a tots els integrants del Consorci “la implicació en uns comptes i en un projecte que ha d’ajudar a realitzar el compromís respecte a la protecció de la natura i la promoció turística d’una zona que va més enllà del Pla d’Urgell, ja que l’Estany ha de ser un referent per a tota la demarcació de Lleida.”

tracking