SEGRE

RECERCA INVESTIGACIÓ

Un advocat de Sidamon porta una setmana desaparegut a Alemanya

La seua família no en sap res des de dissabte passat i dilluns no va agafar el vol de tornada || La delegació del Govern estatal a Catalunya ha activat els consolats

Margarita Isábal Ibarz.

Margarita Isábal Ibarz.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa una setmana que un advocat de Sidamon de 31 anys, Ferran Bosch Andrés, està desaparegut a Alemanya, país al qual va viatjar el 9 de febrer passat i d’on havia de retornar dilluns passat amb un vol que no va arribar a agafar a l’aeroport de Frankfurt.

La família del desaparegut va tenir un contacte fluid amb l’advocat cada dia durant el seu viatge a Alemanya fins dissabte passat, quan va deixar de rebre missatges de Bosch. El veí de Sidamon tenia bitllet dilluns per agafar un avió a l’aeroport de Frankfurt amb destinació Barcelona, però no va arribar a agafar aquest vol. Ahir a la nit, una setmana després de l’última vegada que havien tingut contacte amb Bosch, els familiars i pròxims a l’advocat no n’havien sabut res més.

La delegació del Govern estatal ha activat la unitat de crisi i la d’emergències consulars

Dilluns passat, al comprovar que no havia agafat el vol previst a Frankfurt, els familiars de Bosch van denunciar-ne la desaparició davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mollerussa. La delegació del Govern estatal a Catalunya va tenir coneixement de la desaparició del veí de Sidamon i es va posar en contacte amb el ministeri espanyol d’Afers Exteriors per activar la recerca a tots els nivells. Segons va explicar ahir a aquest diari la delegada del Govern central a Catalunya, la lleidatana Teresa Cunillera, al contactar la delegació amb el ministeri d’Afers Estrangers es van activar les dos vies possibles quan es produeixen casos de desaparicions internacionals com la de Ferran Bosch: la unitat de crisi i la d’emergències consulars.

La recerca activada per la delegació del Govern espanyol corre paral·lela a la que duen a terme familiars i amics de Bosch des de dilluns passat. Aquests han donat a conèixer el cas a les xarxes socials i, segons expliquen, han penjat cartells a Frankfurt perquè qualsevol persona que l’hagi vist pugui informar-ne els cossos de seguretat.

Veïns de Sidamon es van mostrar ahir molt preocupats per aquesta estranya desaparició.

Busquen una dona de 67 anys a Saidí

L’ajuntament de Saidí i la Guàrdia Civil demanen la col·laboració ciutadana per localitzar Margarita Isábal Ibarz, una veïna d’aquesta localitat de 67 anys la desaparició de la qual es va denunciar dijous a la tarda. Un dron dels Bombers de la Diputació de Saragossa va col·laborar ahir en les tasques de recerca al riu Cinca entre Saidí i Fraga. També es van desplegar el grup d’actuacions subaquàtiques de la Guàrdia Civil, la unitat de muntanya amb un helicòpter, el Seprona, Bombers del Baix Cinca i veïns voluntaris.

Margarita Isábal Ibarz.

Margarita Isábal Ibarz.SEGRE

tracking