SEGRE

COMARCAS

Josep Pàmies organitza un acte negacionista en plena pandèmia als Camps Elisis de Lleida

L'horticultor de Balaguer ofereix vint voluntaris a la Generalitat per contagiar-se i ser tractats només amb plantes i diòxid de clor || Els Mossos d'Esquadra identifiquen els organitzadors de la trobada

Vista de les persones congregades ahir al costat de la glorieta dels Camps Elisis de Lleida, amb Josep Pàmies al capdavant.

Vista de les persones congregades ahir al costat de la glorieta dels Camps Elisis de Lleida, amb Josep Pàmies al capdavant.L.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 80 persones es van congregar ahir al costat de la glorieta dels Camps Elisis de Lleida convocats per l’horticultor de Balaguer Josep Pàmies, en un acte alternatiu amb motiu de la Diada per divulgar teràpies “alternatives” contra la Covid-19. Els assistents, que majoritàriament no portaven mascareta ni respectaven la distància de seguretat personal, van començar a arribar al punt de trobada cap a les onze del matí. Pàmies va assenyalar que assumia personalment la convocatòria de la trobada per protegir l’associació Dolça Revolució, de la qual és fundador, de possibles multes i després que la Generalitat amenacés l’entitat amb una sanció de 600.000 euros per l’acte de petons i abraçades convocat a l’agost a Sant Pere de Ribes, on es van congregar centenars de persones en una altra reunió per qüestionar la pandèmia, amb els assistents sense mascareta ni distància de seguretat.

En aquest sentit, Pàmies va criticar que la Generalitat tingui un paper “repressor” de la llibertat d’expressió i de la llibertat individual de les persones i va dir que “és injust el que estan fent amb l’associació”. L’horticultor va destacar que l’acte d’ahir a Lleida que, va dir, va comunicar de forma oficial, tenia com a objectiu denunciar les “porcades” que està fent la Generalitat davant de la Covid i va defensar el dret a utilitzar teràpies alternatives. “Cadascú és lliure de portar o no mascareta, jo no la porto ni ho faré mai”, va assenyalar.

La majoria dels assistents no portaven màscara ni es respectaven les distàncies de seguretat per la Covid

També va carregar contra la denúncia imposada contra Dolça Revolució per part del Consell Audiovisual de Catalunya, que ha sol·licitat a plataformes com Google i YouTube que retirin vídeos de Pàmies i de l’entitat en les quals promouen l’ús del clorit de sodi (MMS) per tractar malalties.

De fet, Pàmies va assenyalar que han ofert a la Generalitat una vintena de voluntaris per ser infectats amb el coronavirus i ser tractats només amb plantes com l’artemisa o l’MMS, sota la supervisió de “metges de la nostra confiança” com Teresa Forcades. Després de finalitzar l’acte, els Mossos d’Esquadra en van identificar els organitzadors. També hi havia Guàrdia Urbana.

Polèmic acte de “petons i abraçades” al juliol a Balaguer

La conselleria de Salut va tornar a denunciar el juliol passat Josep Pàmies i la Dolça Revolució per organitzar un acte de “petons i abraçades” que va congregar més d’un centenar de persones a Balaguer, en una nova trobada negacionista de la pandèmia. Una reunió que es va repetir després a Sant Pere de Ribes, en una finca privada. Pàmies va tornar a criticar la “repressió” per part de la Generalitat i va instar Salut a escoltar les seues propostes alternatives. En l’acte d’ahir hi havia assistents d’altres punts de Catalunya i també de l’estranger.

tracking