SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Dos motoristes greus en xocs a Balaguer i Castelldans

Imatge del motorista ferit a l’accident de Balaguer.

Imatge del motorista ferit a l’accident de Balaguer.DC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos motoristes van resultar ferits greus ahir en sengles col·lisions a Balaguer i Castelldans. El primer accident es va produir a les 7.49 hores a la C-12 al terme municipal del Balaguer, quan van col·lidir un camió i una motocicleta.

El motorista va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va activar dos unitats. En el dispositiu també van participar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra.

L’accident ha obligat a donar pas alternatiu a la circulació a la carretera, cosa que va provocar retencions d’un quilòmetre, segons va informar Trànsit. L’altre accident es va produir a les 16.00 hores a la carretera C-233 al seu pas per Castelldans, quan també van col·lidir una moto i un camió.

El conductor de la moto va resultar ferit greu i va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova. D’altra banda, un ciclista també va ser evacuat després d’una caiguda a la carretera C-230 a Sudanell.

tracking